Egy doboznyi szeretet

Új adománygyűjtési módot vezet be a 10 éves Magyar Református Szeretetszolgálat. Szeretetdobozokba gyűjtjük a szeretettel összekészített tartós élelmiszereket. Az egyszerű, tetszetős, környezetbarát doboz segítségével a nehéz körülmények között élő, nélkülöző családok, betegek, gyermekek és idősek számára gyűjtünk tartós élelmiszert, tisztítószert.

A Szeretetszolgálat munkatársai mindennapi szolgálatuk során több száz családdal találkoznak, akik segítségért fordulnak hozzájuk. ?Egy doboznyi szeretet? reményt jelenthet a túléléshez és örömöt a nélkülözések közepette.
Csatlakozzon Ön is kezdeményezéshez, segítsen, hogy minél több rászorulónak segíthessünk élelmiszerrel!
A dobozban benne van az Ön szeretete, hiszen adományával egy családot segít, ahol kisgyermekek, idősek vagy betegek vannak. Hálásan továbbítjuk az Ön segítségét azok felé, akik már lemondtak minden segítségről.

Mit tegyünk a Szeretetdobozba? Elsősorban tartós élelmiszert: cukrot, olajt, konzervet, lisztet, kakaót, teát, fűszereket, édességet. Örömmel fogadunk továbbá tisztálkodási- és tisztítószereket: mosószert, öblítőt, fogkrémet, gyermek és felnőtt pelenkát, sampont, tusfürdőt.

A Szeretetdoboz környezetbarát anyagokból készült, többször felhasználható, mivel ragasztószalag nélkül is záródik, így környezetünket is óvjuk, miközben segítünk. Miután az adománya célba ért, a dobozt más újra meg tudja tölteni.

Az összefogásra nagy szükség van, hiszen az egész Kárpát-medencében évente több ezer rászoruló részére juttatunk el támogatóink segítségével élelmiszert, ruhaneműt és más alapvető tárgyi eszközöket. Küldetésünket csak közös felelősségvállalással tudjuk teljesíteni.

Töltsön meg családjával egy ? vagy akár több ? dobozt, majd juttassa el a Lelkészi Hivatalba, mi továbbítjuk a Szeretetszolgálathoz, hogy a közvetítésükkel minél több nélkülözőhöz juthasson el Egy doboznyi szeretet, hogy reményt adjon a mindennapok nehézségei közepette.

Adományait egész évben fogadjuk.

További információk a 06/1 273 0449-es telefonszámon, az adomany@jobbadni.hu e-mail címen kérhet, illetve a Szeretetszolgálat honlapján olvashat.