A legnagyobb: a szeretet

Részletek

  • 2018-10-14
  • 18:00

A gyermeknevelés során minden felelősségteljes és szeretetteljes szülő számtalan nehéz kérdéssel találkozik:
Hogyan szeressem, hogyan neveljem jól a gyermekemet?
Mit csináljak, amikor nem fogad szót és folyton csak vitatkozik?
Mit tehetek érte, ha nehezen viseli a kudarcot és csekély az önbizalma?
Mit tegyek, ha minden új helyzettől fél és szorongásai vannak?
Hogyan, miként, mivel érjem el nála, hogy ??
Ilyen kérdésekkel és problémákkal foglakozó sorozatot indítunk gyülekezetünkben, ?…a legnagyobb a szeretet? címmel Vozár Anna gyermekpszichológus presbiterünk vezetésével.

A sorozat célja a szülői készségek növelése és erősítése, hogy a mindennapi élethelyzetekben minél jobban és könnyebben tudjunk dönteni arról, hogy ?mit tegyünk és mit ne??, ?mit mondjunk és mit ne? (és miért?) Kritikus helyzetekben, amikor az érzések magukkal ragadnak bennünket, gyakran igen nehéz megtalálni az ideális megoldást, legyen bármilyen életkorban a gyermek, a kamasz, a fiatal.

A sorozatindító előadás a Hegyvidéki Szalon keretében október 14-én 18 órakor kezdődik.

A további 4 alkalom időpontja – attól függően, hogy az érintett érdeklődők számára mi a megfelelőbb ? szombati napon vagy vasárnap délután lesz kb. két órás időtartamban, templomunkban. Ezekre az alkalmakra mindenki elhozhatja az őt leginkább foglalkoztató kérdéseit és azokat a problémáit, amelyekkel a mindennapokban küzd a gyermeknevelés során.

Szeretettel várjuk a szülői párokat (édesanyákat és édesapákat!), nagyszülőket, keresztszülőket, leendő szülőket, a babysitterként dolgozó fiatalokat és a közös gondolkodásra vágyó kedves érdeklődőket!