Új énekeskönyv – igényfelmérés

Hosszú-hosszú előkészítő folyamat eredményeként elkészült az új református énekeskönyv. A külcsín tetszetős és masszív, de ennél is izgalmasabb a belbecs. Az eddigiekhez képest kikerült néhány nem használt ének (a 150 genfi zsoltár megmaradt!), és bekerült kb. 200 új, ami nagyszerű lehetőség arra, hogy új énekeket tanuljunk, gazdagodjon gyülekezeti szinten is a zenei kincsünk (esetlegesen új hangszereket is bevonjunk). Az egyházi év kezdetétől, advent első vasárnapjától ez lesz egyházunk hivatalos énekeskönyve, így a gyülekezetünkben is ezt fogjuk használni. Ehhez gyülekezetként is vásárolunk kellő darabszámban, de biztatunk mindenkit, hogy saját példányt is vegyen belőle.

Az énekeskönyvről bővebb információt egyházunk honlapján olvashatunk.

Az énekeskönyv teljes ára 3300 forint, jelenleg 2805 forintos bevezető áron előrendelhető a Kálvin Kiadónál, ám mivel a gyülekezet további kedvezményre jogosult, így most 2310 forintért tudjuk biztosítani a gyülekezet tagjainak.

Az igényeket személyesen is lehet jelezni a lelkészi hivatalban, de online is van erre lehetőség az alábbi űrlapon október 31-éig.