Nyilas Misi Pakk

2018. karácsonyán tegyük szebbé azoknak a gyermekeknek az ünnepét, akik egyébként mástól nem kapnának ajándékot, sőt, a mindennapjaikat és nélkülözésben töltik.

Ajándékozz szeretetet ? ajándékozz szeretettel!

Ismerős érzés, amikor egy szerettünk épp az ajándékát bontogatja, mi pedig izgatott örömmel várjuk, hogy milyen boldogságot okoz a meglepetésünk. Sokszor mi magunk is ugyanannyira örülünk az ajándéknak, mint az, aki kapta, hiszen az ő boldogságát látva mi is elégedettek vagyunk, elértük célunkat: boldogságot csempésztünk valaki életébe.
Ugyanezt élhetjük át akkor is, amikor egy ismeretlennek készítünk karácsonyi meglepetést. Bár nem vagyunk jelen az ajándék kibontásakor, mégis ott vagyunk, hiszen a szeretetünket is becsomagoljuk az ajándékkal együtt.
2016 karácsonyán tegyük szebbé azoknak a gyermekeknek az ünnepét, akik egyébként mástól nem kapnának ajándékot, sőt, a mindennapjaikat és nélkülözésben töltik.
Csempésszünk egy kis törődést, különleges szeretetet az ünnepükbe!
A Magyar Református Szeretetszolgálat november 15. és december 15. között országos gyűjtőpontjain szeretettel várja a cipősdobozba csomagolt ajándékokat.

Mi kerüljön a csomagba?
nem romlandó édesség
írószer
játék
könyv
tisztálkodási szer
sapka
sál
egy kedves üzenet
szeretet

Fontos:
külön becsomagolni a doboz alját és tetejét (hogy nyitható legyen)
feltüntetni, hogy milyen korú, nemű gyermeknek készült a csomag.

Ha nincs lehetősége ajándékot készíteni és küldeni, önkénteseink már 2500 forintból összeállítanak Ön helyett egy cipősdoboznyi ajándékcsomagot. Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntessék fel: ?Nyilas Misi Pakk?! Számlaszám: 10702019-85008898-51100005.

jobbadni.hu/nyilas-misi-pakk