Ne maradj le semmiről!

Facebookon is követi oldalunkat, és a rendszer legújabb frissítése után sem szeretne lemaradni híreinkről? Megmutatjuk, mit tegyen!

2018-ban a Facebook tulajdonosa, Mark Zuckerberg szeretné felvenni a harcot a kattintásvadász tartalmakkal és az álhírekkel. Ennek eredményeképpen átalakult a Facebook hírfolyama, február elejétől az aktív tartalmakra helyezik a hangsúlyt és újra nagyobb figyelmet kapnak a valódi hírek, illetve a vitaindító tartalmak.
Azonban amennyire pozitív a változás, olyan könnyen maradhatunk le fontos hírekről a frissítés miatt. Ezért, ha továbbra is szeretne elsők között értesülni a gyülekezetünk híreiről, megmutatjuk, mit tegyen.


Asztali gép, lap top

Először lépjen be facebook profiljába, majd keresse ki a budahegyvidek.hu Facebook-oldalát. Oldalunkon a borítókép alatt kattintson a ?Követed? menüpontra, majd a legördülő menüből válassza a ki a Megjelenítés elsőként lehetőséget.


Telefon, tablet (IOS, Android, Windows)

Telefonján vagy tabletjén a Facebook alkalmazás keresősjének segítségével kattitntson Facebook-oldalunkra, majd keresse ki az üzenetküldés sáv alatt található ?Követed? gombot. A gombot nyomja meg hosszan, majd a felugró ablakban jelölje meg a jobb oldalt található ?Megjelenítés elsőként? lehetőséget.