Egy doboznyi szeretet

Egy doboznyi szeretet reményt jelenthet a túléléshez és örömöt a nélkülözések közepette. Nehéz körülmények között élő családok, betegek, gyermekek és idősek számára gyűjtünk tartós élelmiszert, tisztítószert. Aki szívesen segít, a lelkészi hivatalból vihet el egy-egy dobozt, és ugyanide visszahozva a Református Szeretetszolgálat segítségével eljuttatjuk a megfelelő helyre.

Mit tegyünk a Szeretetdobozba? Elsősorban tartós élelmiszert: cukrot, olajt, konzervet, lisztet, kakaót, teát, fűszereket, édességet. Örömmel fogadunk továbbá tisztálkodási- és tisztítószereket: mosószert, öblítőt, fogkrémet, gyermek és felnőtt pelenkát, sampont, tusfürdőt.
A Szeretetdoboz környezetbarát anyagokból készült, többször felhasználható, mivel ragasztószalag nélkül is záródik, így környezetünket is óvjuk, miközben segítünk. Miután az adománya célba ért, a dobozt más újra meg tudja tölteni.
Az összefogásra nagy szükség van, hiszen az egész Kárpát-medencében évente több ezer rászoruló részére juttatunk el támogatóink segítségével élelmiszert, ruhaneműt és más alapvető tárgyi eszközöket. Küldetésünket csak közös felelősségvállalással tudjuk teljesíteni.

További információk a 06/1 273 0449-es telefonszámon, az adomany@jobbadni.hu e-mail címen kérhet, illetve a Szeretetszolgálat honlapján olvashat.